Saturday, November 24, 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ


 
ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ
Υπάρχει ανησυχία παντού. Ο εγωισμός, η απληστία, η ζήλια και η λαγνεία παίζουν αφάνταστο όλεθρο σε κάθε καρδιά. Μάχες, αψιμαχίες και ασήμαντες φιλονικίες μολύνουν την ατμόσφαιρα του κόσμου και προκαλούν διχόνοια, δυσαρμονία και ταραχή. 
Η σάλπιγγα φυσά και οι στρατοί προελαύνουν στα πεδία της μάχης να καταστρέψουν τους εχθρούς τους. Το ένα έθνος εξαπολύει πόλεμο εναντίον του άλλου για απόκτηση περισσότερης κυριαρχίας και δύναμης. 
Ταυτόχρονα με αυτούς τους αιματηρούς πολέμους το κίνημα της ειρήνης εργάζεται να φέρει αρμονία και ειρήνη, να ξεριζώσει την φοβερή άγνοια, τη ρίζα αιτία των δεινών όλων των ανθρώπων και να διαδώσει την Θεϊκή γνώση.
Η πιο μεγάλη ανάγκη του κόσμου σήμερα είναι το μήνυμα της αγάπης. Άναψε το φως της αγάπης πρώτα στην δική σου καρδιά. Αγάπησε τους πάντες. Συμπεριέλαβε όλα τα δημιουργήματα στην ζεστή αγκαλιά της αγάπης σου. Τα έθνη μπορούν να ενωθούν με αγνή αγάπη μόνο. Οι παγκόσμιοι πόλεμοι μπορεί να τελειώσουν με αγνή αγάπη μόνο. Οι ηγεσίες των εθνών δεν μπορούν να κάνουν πολλά. Η αγάπη είναι μια μυστηριώδης θεϊκή κόλλα που ενώνει τις καρδιές όλων. Είναι ένα μαγικό θεραπευτικό βάλσαμο πολύ μεγάλης ισχύος. Γέμισε κάθε δράση με αγνή αγάπη. 
Σκότωσε την πανουργία, την απληστία, την ανεντιμότητα και τον εγωϊσμό. Είναι υπερβολικά απάνθρωπο να σκοτώνεις ζωές χρησιμοποιώντας δηλητηριώδες αέριο. Αυτό είναι πρωτεύουσας αξίας έγκλημα. 
Οι επιστήμονες οι οποίοι κατασκεύασαν το αέριο στα εργαστήρια δεν μπορούν να ξεφύγουν χωρίς να τιμωρηθούν για αυτό το έγκλημα από τον μεγάλο Κύριο. Μην ξεχνάτε την ημέρα της κρίσης. Τι θα πείτε στον Κύριο, Ω εσείς θνητοί, που τρέχετε για δύναμη, εξουσίες και πλούτο; Να έχετε καθαρή συνείδηση και αγνή αγάπη. Αληθώς θα μπείτε στο Βασίλειο του Θεού.
Η επιθυμία είναι ο αληθινός εχθρός της ειρήνης. Η ανησυχία τροφοδοτείτε από την επιθυμία όπως η φωτιά από το λάδι. Ο σοφός Βασίστα λέει στον βασιλικό μαθητή του Ράμα: « Ω καλύτερε από τους των ευφυϊείς! Η εξάλειψη της κρυφής επιθυμίας, η Γνώση και η διάλυση του νου, εάν επιχειρηθούν ταυτόχρονα για ένα επαρκές χρονικό διάστημα, αποφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα».

 
Peace love harmony

No comments:

Post a Comment